top of page
IMG_3466 2.HEIC

de Vantast

de Vantast

Welkom camperbouwers met een zelfbouwpakket van de Vantast. Lukt het je niet om zelf de kussens voor je Flierefluiter 1 en 2 of  Vagebond 1 en 2 te maken dan doe ik dat met alle plezier. Je hoeft alleen maar de stof uit te zoeken en aan te geven om welk type het gaan. Alle afmetingen zijn bij mij bekend. De benodigde materialen worden door mij besteld. Mocht je niet precies weten welke stof je wilt of welke kleur, geen probleem. Ik denk graag met je mee. App of bel me gerust voor een vrijblijvende prijsopgave.   

Pierre en Carina

Mooie groen/gele kussens voor de

Vagebond 2 van Pierre en Carina. Ook op verzoek nog twee extra rugkussens gemaakt. In de portfolio staan meer foto's. 

IMG_3500.jpg

Klaas en Marly

Klaas en Marly hebben gekozen voor een mooie taupe/beige kleurig chenille voor hun Flierefluiter 1. Meer foto's in de portfolio.

IMG_3811.HEIC

Gerard

Mooi zacht oranje stof voor de kussens van de Flierefluiter 1 van Gerard. Foto's van de camper zijn nog niet beschikbaar.

IMG_4544.HEIC

Jasper

De Vagebond 1 van Jasper heeft mooi hazelnoot kleurige microsuede/alcantara gekregen. In de portfolio staan meer foto's.

248adb80-c387-4132-b5ec-650b28f2f678BW.JPG

Danae

Danae heeft mooie cognac kleurige kussens van ribstof voor haar Vagebond 2. Nog geen foto's beschikbaar van de camper.

IMG_4354.HEIC

Marc

Marc wilde graag een wat grovere structuur stof in het bordeaux. Hij bouwt een Vagebond 1. Nog geen foto's van de camper beschikbaar. 

IMG_4448 2.HEIC
bottom of page