top of page
LenHR-014.jpg

Recensies

Minze, Mercedes 608D

Len heeft de BN22TS voorzien van nieuwe kussens. We hebben alles, zelfs de stofkeuze, via internet geregeld omdat de nieuwe kussens een verjaardagscadeau waren. Het resultaat is fantastisch, de juiste stof (zoals beschreven) en de kussens en bevestgingskoordjes precies passend en op maat, echt vakwerk.

Cyril, ROER Amersfoort

Voor ons geweldige horeca plekkie in Amersfoort aan de Eem, hebben we kussens laten maken door Len van Kampeerkussen. Len is niet alleen een kunstenaar op de naaimachine. Len denkt met je mee, checkt regelmatig of je akkoord gaat met het materiaal en het design. Ze werkt super duurzaam en is een pietje precies waardoor het resultaat waanzinnig prachtig is. Ik kan Kampeerkussen aan iedereen aanraden, niet alleen voor je camper maar ook voor je tuin, boot, balkon of horeca terras!! Van het restje stof maakt Len nog een klein kussentje of een tasje, geweldig toch?

Erwin, Mercedes 508D

Via via kwam ik bij Kampeerkussen terecht om kussens te laten maken voor mijn zelf omgebouwde camper. Door mijn eigen creatie had ik maatkussens nodig. De kussens zien er super strak uit en zitten/slapen heerlijk voor een zeer nette prijs! Op mijn verzoek heeft ze ook nog twee mooie oprol gordijnen gemaakt voor de zijraampjes. 

bottom of page