top of page
  • Facebook
  • Instagram

Kussens op maat

Voor campers en caravans

IMG_7777.JPG

 

Welkom

 

Zijn de kussens en of de hoezen van je camper of caravan aan vervanging toe? Heb je een busje omgebouwd tot camper en nog geen kussens? Advies nodig voor welke type schuimrubber? Heb je behoefte aan iemand die met je meedenkt? Of heb je zelf al een helder beeld van wat je wilt? Heb je al stof (op het oog) maar ben je zelf niet handig? Heb je nog een gordijn(tje) of bijvoorbeeld een hor nodig? Daar ligt mijn kracht. Kijken wat er nodig is. Lekker laagdrempelig, niets is standaard en vaak even afstemmen. Makkelijk kunnen schakelen als er iets veranderd of wordt toegevoegd. Met plezier maak ik vrijblijvend een offerte voor je. En om je camper of caravan nog dat extraatje te geven kan je in de webshop een leuk sierkussen bestellen. 
 

LenHR-018.jpg

Shop je favoriete kussen

Op zoek naar een leuk kussen voor je camper of caravan. Of stiekem toch voor thuis. De stof wordt speciaal bedrukt en is niet los in de winkel te vinden. Ben je op zoek naar een ander printje, neem dan even contact op.

Een cadeaubon, leuk om te geven en leuk om te krijgen, voor ieder gewenst bedrag. Hij kan, leuk verpakt, rechtstreeks gestuurd worden naar de gelukkige. Neem even contact met me op over de mogelijkheden.

IMG_6717.JPG
bottom of page